Osvoji Nokia Luniju 1520 za Valentinovo

Bliži nam se Valentinovo, dan zaljubljenih i dan velikih očekivanja! Plišani medvjedići sa srcem u rukama, bombonijere u obliku srca, donje rublje ili vaša uokvirena zajednička slika su super pokloni, ali želiš li da tvoja bolja polovica doista ostane bez riječi kad vidi što joj ove godine donosiš, uključi se u našu nagradnu igru i pokloni njoj ili njemu najnoviju Nokia Lumiju 1520!
Ona se popularno naziva 'phabletom', odnosno kombinacijom pametnog telefona i tableta, nema osobe koja se neće oduševiti kad ju primi u ruke, a mi vam ju poklanjamo u žarko crvenoj boji kako bi poklon bio u potpunosti u skladu s Valentinovom!

Pokaži znanje i osvoji nagradu

Uključi se u naš kviz i iznenadi svoju bolju polovicu vrijednim poklonom! Ako redovito pratiš 24sata.hr, nećeš imati problema s rješavanjem NAGRADNOG KVIZA - potrebno je samo odgovoriti na tri jednostavna pitanja i pričekati objavu dobitnika jer ćeš uz malo sreće možda baš ti postati sretni vlasnik ove super nagrade!
Kako su sva pitanja iz članaka s ovog portala, savjetujemo ti da što više čitaš i upijaš detalje jer nikad ne znaš koja ćete od tih informacija dočekati u kvizu. Uključi se u kviz i pokaži nam svoje znanje!

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati.

 http://www.24sata.hr/tech/ukljuci-se-i-osvoji-nokia-lumiu-1520-za-svoju-bolju-polovicu-352041

Prijave u kviz

Igra se odvija u pet krugova, a na kraju svakog kruga izvlačimo dobitnika jedne Nokia Lumije 1520. Prijaviti se možeš ukupno pet puta s jednom mail adresom po krugu, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnika prema sljedećem rasporedu:
1. krug - prijave traju od 04. do 06. veljače u 11 sati, a izvlačenje dobitnika je tog dana u 12 sati
2. krug - prijave traju od 06. do 08. veljače u 11 sati, a izvlačenje dobitnika je tog dana u 12 sati
3. krug - prijave traju od 08. do 10. veljače u 11 sati, a izvlačenje dobitnika je tog dana u 12 sati
4. krug - prijave traju od 10. do 12. veljače u 11 sati, a izvlačenje dobitnika je tog dana u 12 sati
5. krug
- prijave traju od 12. do 14. veljače u 11 sati, a izvlačenje dobitnika je tog dana u 12 sati

 Voljenoj osobi za Valentinovo možeš pokloniti i nešto nematerijalno barem sliku ruže za desktop(link) ili
lijepi stih za Valentinovo.

Nema komentara:

Objavi komentar