Osvojite avionske karte

Igrajte se s nama i osvojite zrakoplovne karte! Sve što trebate učiniti je pronaći skriveni slogan, fotografiju ili dio teksta na našim stranicama.
 

Atraktivne nagrade

  • 1. nagrada: 2 zrakoplovne karte ekonomskog razreda za povratni međunarodni let Croatia Airlinesa iz Hrvatske za Istanbul
  • 2. nagrada: 1 zrakoplovna karta ekonomskog razreda za povratni međunarodni let Croatia Airlinesa iz Hrvatske za Istanbul
  • 3. nagrada: 1 zrakoplovna karta ekonomskog razreda za let Croatia Airlinesa unutar Hrvatske po izboru dobitnika

Kako sudjelovati

Na stranicama Croatia Airlinesa će se  u razdoblju od 28. 11. do 9. 12. 2011. svaki dan u 11:00 objavljivati dnevni zadatak, odnosno slogan, fotografiju ili dio teksta koji trebate potražiti na našim web stranicama.
Nakon što pretražite naše stranice i pronađete traženo, pošaljite nam screenshot ili URL stranice na adresu nagradnaigra@croatiaairlines.hr, zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, datum rođenja, e-mail, adresa, telefon ili mobitel). Samo e-mail poruke sa svim potpunim i ispravnim dokazima i podacima bit će uzete u obzir za nagrade. Dokaz se šalje za aktualan dnevni zadatak do ponoći toga dana po lokalnom vremenu u Zagrebu. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri svaki dan, no unutar jednog dana samo jedanput. Sudionik ne treba svaki dan sudjelovati u nagradnoj igri, ali s brojem sudjelovanja povećava mu se mogućnost dobitka.

Nema komentara:

Objavi komentar