Air France i Putovanja za dvoje, daruju vam 2 povratne avionske karte

Air France i Putovanja za dvoje, daruju vam 2 povratne avionske karte za dvije osobe za destinaciju prikazanu u nagradnom natječaju. Natjecati se možete svakog dana na web stranici www.putovanjazadvoje.com.
Natjecatelj treba pogoditi iznad koje destinacije leti zrakoplov Air France-a. Među kandidate za nagradu ulaze svi koji pogode o kojem se mjestu radi. Da bi sudjelovali u natjecanju nužno je prilikom prijave upisati svoje osobne podatke. Nepotpuni podaci neće se uzimati u obzir.
Veći broj pokušaja ne znači veću mogućnost dobitka jer u konačno izvlačenje ulazi po jedan kontakt od svakog igrača.
Nagradne karte ne mogu se prenijeti na drugu osobu, te ne mogu biti prodane, niti zamijenjene za novac.
Uvjeti korištenja nagradne karte: Karte se ne mogu mijenjati, refundirati niti prenijeti na treću osobu. Aerodromske i ostale pristojbe plaća dobitnik. Dobitnik nagrade te njegov pratilac moraju putovati zajedno, istog datuma i na istom letu i ruti. Datumi putovanja ovise o raspoloživosti mjesta u zrakoplovu. Nagrada se ne može koristiti u periodu od 1. srpnja do 1. rujna 2012. Ako se pobjednik natječaja ne javi unutar 30 dana od objave pobjednika, smatrat će se da je odustao od nagrade. Novi pobjednik se neće izabrati za glavnu nagradu. Pobjednik natječaja mora zadovoljiti sve objavljene uvjete ovog natječaja. Ako ih ne zadovolji, nagrada ostaje u vlasništvu AIR FRANCE/KLM-a.

Nagradne karte iskoristive su do (najkasnije) 14. prosinca 2012. godine.
Prihvaćanjem ovih uvjeta suglasni ste da vas Air France i Putovanja za dvoje mogu kontaktirati u svrhu promocije svojih proizvoda.

Nagradni natječaj traje od 9. prosinca 2011. do 29. veljače 2012. godine, a izvlačenje će biti 1. ožujka 2011. Rezultati će biti objavljeni 2. ožujka 2012. na web stranici magazina Putovanja za dvoje.

Air France i Putovanja za dvoje obvezuju se da osobne podatke neće davati na uvid trećim osobama.

Nagrade se mogu iskoristiti isključivo u naznačenom terminu. Nakon potvrđenog termina korištenja nagrade, promjena nije više moguća. Preuzimanjem nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem e-maila.

Puno sreće žele vam Air France i Putovanja za dvoje!


 http://www.putovanjazadvoje.com/nagradne-igre/letimo-iznad/
                      

Nema komentara:

Objavi komentar