Osvojite nagradu All inclusive Riječki karneval

Budite što želite i osvojite nagradu All inclusive Riječki karneval.
U Rijeci je počelo peto godišnje doba, maškarano godišnje doba, a ima li boljeg razloga za posjetiti Rijeku nego za vrijeme  29. Međunarodnog Riječkog karnevala.
Riječki karneval, najpoznatiji je riječki turistički proizvod koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja i gostiju. Krajem prošle godine Riječki karneval spomenut je i u članku Lonely Planeta »Sedam razloga zašto posjetiti Europu u zimskim mjesecima«, pa nema razloga da ne poslušate preporuku i posjetite Rijeku i upoznate sve njene čari i raznovrsnu ponudu koju nudi.
I upravo zbog Riječkog karnevala vrijeme je za nagradnu igru All inclusive Riječki karneval, u kojoj vam pružamo mogućnost da osvojite maškarani vikend za dvije osobe u Rijeci, od petka 17.2. do nedjelje 19.2. (dvije noći, tri dana).
Prvo ćemo vas smjestiti u Grand Hotel Bonavia, koji se nalazi u samom srcu Rijeke,  a  prošle je godine proslavio 135 godina duge tradicije i kvalitete. Nakon što se udobno smjestite, odmorite  i opustite u finskoj sauni, turskoj kupelji ili biosauni, vrijeme je da izaberete svoje kostime i budete ono što želite. Futura Nova, na adresi Podhumskih žrtava 2 nudi širok izbor  karnevalskih kostima, maski i dodataka, a na vama je da odaberete savršenu masku. Kako bi okusili gastronomsku ponudu Rijeke, vodimo vas u Belgian beer Brasserie AS. Fina jela, poznati specijaliteti i finger-food zalogaji, poput plate Morčić, odlika su ponude Brasserie As, tako da ovdje možete uživati u brojnim i slasnim a la carte jelima, a tu su i popularna jela s dnevnog menija po odabiru šefa kuhinje. Ljubitelji piva također mogu doći na svoje i odabrati svoje omiljeno, adekvatno uživajući u ambijentu i posebnosti puba.
I naravno šlag dolazi na kraju, a nedjelja 19.2. započinje veeelikom karnevalskom povorkom, nakon što vas smjestimo na VIP tribinu moći ćete uživati u mnogobrojnim simpatičnim i ludim maskama i biti dio 29. Međunarodnog Riječkog karnevala.
Istražite Rijeku, uživajte u dobroj atmosferi, jer za vrijeme Karnevala, samo za veselje  mjesta  ima, budite što želite.
1 nagrada – All inclusive Riječki karneval
- Dva noćenja s doručkom u Grand Hotelu Bonavia za dvije osobe
- Večeru (ili ručak) u restoranu Belgian beer Brasseria AS
- Poklon karnevalskih kostima u Futuri Nova
- Dvije ulaznice za tribinu na Riječkom Karnevalu
Nagradna igra traje od ponedjeljka, 30.1. do ponedjeljka 13.2. do 9:00h, kada ćemo izabrati jednog sretnog dobitnika i objaviti ga 13.2.. Kako bi osvojili nagradu potrebno je točno odgovoriti na postavljena pitanja, (da, dobro ste pročitali postaviti ćemo Vam čak četiri (lagana) pitanja, no vjerujemo da se isplati pomučiti kako bi osvojili potpuno poseban vikend) te odgovore zajedno sa svojim podacima (ime, prezime, adresa, telefon).

 http://www.teklic.hr/izdvojeno/all-inclusive-rijecki-karneval/

Nema komentara:

Objavi komentar