Posjetite jednu od metropola EU-a!

Za sve koji žele saznati nešto više o Europskoj uniji te posjetiti glavni grad jedne od zemalja članica, ova je nagradna igra prava prilika za to!
Odvojite pet minuta Vašeg vremena, odgovorite točno na postavljena pitanja, razmislite o tome što pristupanje Hrvatske Europskoj uniji znači za Vas i čekajte izvlačenje nagrada 25. siječnja – možda baš Vi budete dobitnik putovanja za dvije osobe u jednu od metropola EU-a.
Pitanja ima sedam i nisu jako teška. No, ako na nekom pitanju i niste sigurni u odgovor, uvijek se možete vratiti i pokušati dati točan odgovor. Broj prijava na nagradnu igru nije ograničen, ali samo sudionici koji točno odgovore na sva postavljena pitanja sudjeluju u izvlačenju za nagradu.
Nagradna igra traje od 2. do 20. siječnja 2012. godine.
Izvlačenje dobitnika/ce održat će se 25. siječnja slučajnim odabirom putem računala.
Nagrada su dvije povratne avionske karte za let iz Zagreba u glavni grad jedne od država članica Europske unije (Amsterdam, Atena, Beč, Berlin, Bratislava, Bruxelles, Bukurešt, Budimpešta, Dublin, Helsinki, Kopenhagen, Lisabon, Ljubljana, London, Luksemburg, Madrid, Nikozija, Pariz, Prag, Riga, Rim, Sofia, Stockholm, Tallinn, Valletta, Varšava, Vilnius) prema izboru pobjednika, uključujući i tri noćenja s doručkom u hotelu u odabranom gradu. Barem jedan od putnika mora biti punoljetna osoba.
Na samom kraju kviza upišite tražene podatke i pretplatite se na elektronski EUbilten kako biste i dalje bili informirani o najnovijim zbivanjima vezanim uz Europsku uniju. Svi Vaši podaci bit će pohranjeni kod organizatora i koristit će se isključivo za potrebe nagradne igre, te ćete biti dodani na listu primatelja elektronskog mjesečnog EUbiltena.
Imena pobjednika bit će objavljena na internetskim stranicama Informacijskog centra EU-a i Delegacije EU-a te Facebook stranici Informacijskog centra EU-a putem koje možete biti najbrže informirani o dobitnicima ali i ostalim aktivnostima Centra.
Detaljna pravila nagradne igre potražite na ovom linku.

Nema komentara:

Objavi komentar