Nagradna igra – Osvojite besplatnu analizu snova na Sanjati.com


Na ovom sajtu analizi snova za vas rade psiholozi. Svi znamo kako su psihoške analize poprilično skupe, pa evo prilike da dobijete stručnu analizu snova. Što je potrebno učiniti. Potrebno je da posjetite sajt http://sanjati.com i da lajkujete stranicu preko lajk gumba pri vrhu. Nakon što ste lajkovali stranicu preko kontakt forme pošaljite upit gdje je potrebno da opišete značenje svog sna i nakon vrlo kratkog vremenskog perioda dobićete odgovor na vaše pitanje.

Inače Sanjati.com je sajt na kome možete naći izuzetno dobru Sanjaricu. Sanjarica je knjiga snova, riječnik simbola, pojmova i situacija koje nam dolaze u snovima. Snovi, kako autori ovog sajta kažu imaju izuzetan značaj za našu ličnost i potrebno je znati tehnike i metode za pravu analizu.

Mnogo vremena provodimo sanjajući. Ako prizovemo u pomoć matematiku shvatićemo prostom kalkulacijom da skoro 1/3 života prespavamo. Kako? Ako dan ima 24h, a od toga 8h spavmo odgovor je sasvim jasan. Ako nam snovi mogu pomoći da otrijemo svoju ličnost malo bolje onda ne teba propustiti ovu priliku.

Stoga požurite i šaljite svoje upite i saznajte što vaši snovi govore o vašoj podsvijesti, otrijte značenje svojih emocija i uživajte u snovima kao i na javi.

1 komentar:


  1. Trebate li kredit s fiksnom kamatnom stopom od 3%? Ako je tako, obratite nam se putem e-maila: (inforamzanloan@gmail.com) za daljnje postupke.

    Hitna ponuda kredita

    OdgovoriIzbriši