Pattex nagradna igra

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je poslati fotografiju koja pokazuje da je Sudionik izradio maketu svoje kuće iz snova, koristeći pritom Pattex ljepila. Fotografija se može poslati na dva načina: 1) Poštom na adresu Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10000 Zagreb, s naznakom "Za nagradni natječaj Pattex", pri čemu je potrebno poslati popunjeni nagradni kupon u koji je na za to predviđeno mjesto zalijepljena fotografija, ili 2) Učitavanjem fotografije putem interneta na www.pattexpower.com/hr. Na fotografiji se, uz samu maketu kuće, mora obavezno nalaziti i Pattex ljepilo koje je sudionik koristio. Za sudjelovanje u natječaju nije potrebno kupiti ljepilo Pattex niti uplatiti bilo kakvu naknadu, izuzev troškova povezanih sa slanjem rada na natječaj, koje snosi sudionik.
Žiri sastavljen od zaposlenika Henkel Croatia d.o.o. odabrat će 10 najboljih i najkreativnijih maketa, za koje će sudionici biti nagrađeni kako slijedi: 1. mjesto: 2.000,00 kn na potrošačkoj kartici; 2.-3. mjesto: Električni pekač kruha (2 nagrade); 4.-10.: Električni roštilj (7 nagrada).
Dodatno, sudionik koji osvoji 1. mjesto sudjelovat će u međunarodnom natječaju, zajedno sa svim ostalim pobjednicima nacionalnih natječaja iz drugih zemalja središnje i istočne Europe. Najbolji i najkreativniji model kuće iz snova biti će odabran od strane međunarodnog žirija koji će sačinjavati zaposlenici Henkela. Zemljište, administrativni troškovi i dozvole za građenje kuće nisu uključeni u nagradu.
Svaki Sudionik može u natječaju sudjelovati samo s jednim uratkom. Natječaj traje od 01.05.2012. do 30.09.2012.. Prijavljivanjem na natječaj smatra se da se Sudionik u cijelosti obvezao na ove Uvjete natječaja, kao i na sva eventualna pravila koja se odnose na takav natječaj. Ovo je neopozivi uvjet za sudjelovanje u natječaju. Za pregled potpunih Uvjeta i pravila natječaja molimo slijedite niže navedenu poveznicu.
potpuni Uvjeti i pravila natječaja

Nema komentara:

Objavi komentar