Podravka ljetna nagradna igra

Pravila nagradnog natječaja "Ljeto s Podravkom"

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja "Ljeto s Podravkom" je Podravka d.d., OIB 18928523252, MB 3454088, 48000 Koprivnica, Ulica Ante Starčevića 32 (u daljnjem tekstu: organizator).

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je "Ljeto s Podravkom" (u daljnjem tekstu: Natječaj). Natječaj traje u vremenu od 02.07.2011. do 27.08.2012. u 12h na području Republike Hrvatske. Natječaj se održava na web stranici www.podravka.com/ljeto-s-podravkom.

Članak 3. - Svrha Natječaja

Svrha Natječaja je promocija Podravkinih proizvoda pod markom Podravka, Vegeta, Eva, SMS, Talianetta, Dolcela, Lino i Studena.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u Natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je posjetiti web stranicu www.podravka.com/ljeto-s-podravkom u razdoblju održavanja natječaja te kreirati i poslati elektronsku razglednicu sa navedene web stranice. U Natječaju pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim radnika Podravke i članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati više puta.

Članak 5. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje ukupno 40 poklon paketa, a svaki tjedan nagrade uključuju 5 poklon paketa. Svaki paket sadrži Podravkine proizvode: Podravka tjestenina spaghetti 500g, Eva tuna fileti u maslinovom ulju 115g, Eva komadi u vlastitom soku 80g, Podravka sjeckana rajčica s kaparima i origanom 500g, Podravka umak od rajčice sa šampinjonima 410g, Podravka goveđi gulaš 300g, Talianetta tjestenina s 4 sira 145g, SMS Ekstra djevičansko maslinovo ulje 250 ml, Lino pillows bijelo punjenje 80g, Studena 0,5l te kuhinjsku krpu i knjižicu recepata. Nagrade nisu zamjenjive za novac, niti se može zahtijevati financijski povrat po bilo kojoj osnovi. Dobitnici nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade od ovih Pravilima utvrđenih.

Članak 6. - Odabir dobitnika

Dobitnici će se odabrati slučajnim odabirom. Jedna osoba može biti dobitnik samo jedne nagrade tijekom odvijanja natječaja. Ukoliko se u Natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, organizator ima pravo dodijeliti i manji broj nagrada od 40 planiranih. Odabir dobitnika će se održati u prostorijama Podravke d.d. u Koprivnici.

Članak 7. – Objava rezultata odabira

Tjedni dobitnici Natječaja (5 dobitnika svaki tjedan) bit će objavljeni na web stranici www.podravka.com/ljeto-s-podravkom svaki ponedjeljak u periodu trajanja natječaja (9.7., 16.7., 23.7., 30.7., 6.8., 13.8., 20.8. i 27.8.2012. godine). Tijekom odabira dobitnika nagrada, sačinit će se zapisnik koji će sadržavati podatke o dobitnicima (ime koje koriste na svom Facebook profilu) koji su odabrani u nagradnom natječaju. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz Članka 4. ovih Pravila Natječaja. Za odabrane dobitnike koji ne ispunjavaju uvjete iz Članka 4. ovih Pravila Natječaja, neće se javno objavljivati dobitnik, a isti će biti posebno pohranjeni i zapisnički utvrđeni.

Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada

Svaki dobitnik nagrade biti će elektronskim putem obaviješten o osvojenoj nagradi. Na svoju kućnu adresu primiti će nagradu i to najkasnije 30 dana od dana objave rezultata Natječaja. Podravka preuzima obvezu dostave nagrada na kućnu adresu dobitnika. Navedeni rok isporuke može se produžiti samo ako dobitnik zbog objektivnih razloga nagradu ne može preuzeti ili ako u navedenom roku Podravka nije u mogućnosti isporučiti nagradu zbog više sile.

Članak 9. - Način dokaza identiteta sudionika Natječaja

Svi dobitnici dužni su svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom osobnom iskaznicom ili osobnom iskaznicom jednog od roditelja.

Članak 10. - Način upoznavanja sudionika s pravilima Natječaja

Način sudjelovanja u Natječaju oglašava se na web stranici www.podravka.com/ljeto-s-podravkom.

Članak 12. - Rješavanje spora

U slučaju spora između Podravke i sudionika Natječaja nadležan je Općinski sud u Koprivnici.

Članak 13. - Pravila Natječaja

Svaki sudionik Natječaja suglasan je u potpunosti s Pravilima Natječaja koja su objavljena su web stranici www.podravka.com/ljeto-s-podravkom od 01.07.2012. godine. Svaki sudionik Natječaja upoznat je u potpunosti s Politikom zaštite osobnih podataka na Internet stranicama Podravke d.d., a prema kojoj se njegovi osobni podaci koriste samo u svrhe realiziranja ovog Natječaja. Popis dobitnika nagrada Natječaja koji će se javno objaviti uključivati će samo .

Članak 14. - Mogućnost prekida Natječaja

Natječaj se može prekinuti jedino u slučaju više sile.
U Koprivnici, 01.07.2012. godine
PODRAVKA d.d., Ante Starčevića 32, 48 000 Koprivnica.

Nema komentara:

Objavi komentar