Abc sir nagradna igra

Za sudjelovanje  na stranici kulinarski-dvoboj.abcsir.com/#new-recipe  treba postaviti recept i fotografiju, više pogledajte na linku , a pravila su ispod...

 1. Organizator nagradnog natječaja „ABC kulinarski dvoboj“  je Belje d.d.
 2. Nagradni natječaj traje od 11.03.2013.g. do 08.04.2013.g.
 3. Kako bi sudjelovali, igrači  se trebaju registrirati valjanim podacima putem forme na www.abcsir.com ili putem Facebook profila u aplikaciju apps.facebook.com/kulinarski-dvoboj/. Podaci za kontakt koji su uneseni prilikom prijave koristit će se za obavijest u slučaju osvajanja nagrada.
 4. Igrači sudjeluju na način da u formular na kulinarski-dvoboj.abcsir.com/#new-recipe unesu recept i fotografiju recepta s Abc sirom.
 5. Svaki igrač ima pravo postaviti jedan recept dnevno.
 6. Natječaj se odvija u 4 kola.
  1. Kolo 11.03. -17.3.2013.
  2. Kolo 18.03.- 24.03.2013.
  3. Kolo 25.03.- 31.03.2013.
  4. Kolo 01.04.- 07.04.2013.
 7. Finalisti su oni igrači koji po broju skupljenih glasova zauzmu prvih 50 mjesta na kraju kola, a konačne pobjednike odabire ocjenjivačka komisija Belje d.d. sastavljena od zaposlenika službe marketinga i prodaje.  Imena pobjednika će biti objavljena ponedjeljkom (18.3.,25.03.,01.04.,08.04.) na  www.kulinarski-dvoboj.abcsir.com/.
 8. Nagrade u jednom kolu:
  1. Nagrada kućanski aparat
  2. Nagrada kućanski aparat
  3. Nagrada kućanski aparat
  4. Nagrada ABC gigant poklon paket
  5. Nagrada ABC jumbo poklon paket
 9. Nagrade mogu osvojiti i oni koji glasuju. Dnevni pobjednik je onaj glasač koji u tom danu bude evidentiran kao pedeseti glasač. Dnevni pobjednik osvaja ABC maxi poklon paket. Dnevni  pobjednici će biti objavljeni po završetku jednog kola na stranici www.kulinarski-dvoboj.abcsir.com/.
 10. Pravo sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije koji su zadovoljili gore navedene uvjete.
 11. Nagrade će biti dostavljene dobitnicima na njihovu kućnu adresu putem dostavljačke službe u roku od 15 dana, a valjanost podataka biti će prethodno provjerena telefonski ili e-mailom s dobitnicima. Svoj identitet dobitnici će trebati dokazati osobnom iskaznicom ukoliko to ORGANIZATOR zatraži.
 12. Nagradu nije moguće zamijeniti za protuvrijednost u novčanom iznosu ili tražiti bilo kakvu zamjenu.
 13. Sudjelovanjem u igri sudionici prihvaćaju pravila natječaja navedena u ovim Pravilima i dozvoljavaju da se njihove fotografije, recepti i podaci iz prijave mogu objaviti na Facebook profilu Abc sir, na internet stranicama www.abcsir.com i www.belje.hr, u ostalim medijima za potrebe promocije Belja d.d. Darda te u produkciji kuharice s receptima abc sirom i promo materijala.  
 14. Zabranjeni su bilo kakvi pokušaji upisivanja bodova u bazu podataka nagradnog natječaja. Zabranjeno je otvaranje, čitanje i mijenjanje koda nagradnog natječaja (svih datoteka SWF, ASP, HTML, XML, JPG, PNG, HTM, FLV, ). Zabranjeno je nagradni natječaj pokretati sa bilo koje druge lokacije osim kroz Internet pretraživač (web browser) sa servera gdje se odvija nagradni natječaj na adresi http://apps.facebook.com/abc.sir ili www.abcsir.com
 15. ORGANIZATOR zadržava pravo isključiti iz nagradnog natječaja (privremeno ili trajno) svakog igrača ili mu oduzeti bodove koje je osvojio na neregularan način. U slučaju da automatski sistem za nadzor na serveru na kojem se pokreće nagradni natječaj ustanovi da je igrač pokušavao "varati" tj. mijenjati rezultat ili bilo kakve vrijednosti u nagradnom natječaju za vrijeme pokretanja nagradnog natječaja, tokom igranja ili komunikacije sa bazom - rezultat mu neće biti priznat tj. spremljen na top listu i u nagradnom natječaju će biti napisano da je došlo do greške. ORGANIZATOR zadržava pravo rezultat jednog igrača za koji zna da je neregularan ukloniti sa top liste nakon što je isti upisan na istu. Objašnjenje. Zabranjena je svaka komunikacija s bazom podataka osim one koja se odvija između nagradnog natječaja pokrenutog u internet pretraživaču (web browser) na adresi kulinarski-dvoboj.abcsir.com/ ili apps.facebook.com/kulinarski-dvoboj/ i baze podataka na serveru nagradnog natječaja. Zabranjeno je pratiti i mijenjati podatke u komunikaciji između klijenta (PC računala tj. nagradnog natječaja na PC računalu korisnika) i servera na kojem se odvija nagradni natječaj tj. čuvaju bodovi. 
 16. Zabranjena je promjena vrijednosti u memoriji računala na kojem se izvršava programski kod nagradnog natječaja (Flash player) u web browseru na osobnom računalu korisnika (učesnika), tj. zabranjena je promjena bilo kakvih vrijednosti u samom nagradnom natječaju.
 17. U slučaju grubog kršenja pravila navedenih u prethodnom tekstu ORGANIZATOR ima pravo privremeno ili trajno zabraniti igraču sudjelovanje u nagradnom natječaju. ORGANIZATOR ima pravo ukloniti igrača s top liste, ukoliko ne bude poštivao pravila nagradnog natječaja, ukoliko bude koristio fotografije neprimjerenog/vrijeđajućeg sadržaja.
 18. ORGANIZATOR može prekinuti nagradni natječaj uslijed nastupa više sile ili okolnosti koje se nisu mogle predvidjeti, izbjeći ili otkloniti i na koje se nije moglo utjecati. ORGANIZATOR će o prekidu obavjestiti igrače putem službene ABC stranice na Facebook-u i na www.abcsir.com.
 19. Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Sukladno pravilima Facebooka važeći profili su samo oni kojima Facebook ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu igrača (s osobne iskaznice). Ukoliko će ime biti drugačije, igrači sa tih profila ne sudjeluju u nagradnom natječaju. Više igrača sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatrat će se jednim dobitnikom, te će se drugi i svaki slijedeći ako se nađe na top listi biti uklonjen.
 20. Pravila nagradnog natječaja vrijede za sve igrače koji posjete Facebook stranicu apps.facebook.com/kulinarski-dvoboj/ ili kulinarski-dvoboj.abcsir.com/
 21. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki igrač prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
 22. Ukoliko tijekom nagradnog natječaja netko od igrača bude smatrao da se nešto nije dogodilo u skladu s odredbama ovih Pravila ili bude smatrao da je na bilo koji način oštećen, jer se nisu poštovale odredbe ovih Pravila, dužan je odmah reagirati, odnosno javiti se na mail: marketing@belje.hr odmah ili najkasnije u roku od 24 sata od eventualnog kršenja ovih Pravila i zatražiti objašnjenje ili intervenciju ORGANIZATORA. U svim takvim eventualnim spornim situacijama odluke ORGANIZATORA su konačne.
 23. U slučaju spora između ORGANIZATORA i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Belom Manastiru
 24. Ova Pravila objavljuju se na našoj Facebook stranici http://apps.facebook.com/abc.sir i kulinarski-dvoboj.abcsir.com/

Nema komentara:

Objavi komentar